onsdag den 30. marts 2011

Miljørigtig mad

Af Emil 6.y
Jeg har været over og se hvad værkstedet ”Miljørigtig mad” laver. De starter med at dele sig op i grupper, der består af store og små elever. De små elever laver økologisk mad, og de store elever laver RAW Food. Eleverne laver ikke kun mad. De snakker også om økologi og RAW Food. Hos de små elever snakker de om, hvad økologi er, og at det ikke kun er mad, der er økologisk. Det kan også være tøj og parfumer. Hos de store elever snakker de om, at RAW Food kan være en livsstil, og de snakker også om, at i RAW Food må der ikke være noget fra dyr, og maden må ikke være over 42 grader. Lærerne går meget op i renlighed, og lærer Birthe Kirsten siger, at hun har haft nogle dygtige hold.
                                                                                      Opskrifter:
Hele madholdet er klar til at spise det lækre mad.
De små elever har lavet rod fritter med timian, perle byg salat, grov boller og æble kage med smuldrer dej. 
De store elever har lavet, super zucchini (squash på italiensk) pasta med oliventapenade og not stir fried salat (med grøntsager og asiatisk sauce)½s.
Jeg var selv oppe og smage de smås mad, og det smagte rigtig godt. Jeg vil give dem seks ud af seks kokkehuer. Jeg var specielt rigtig glad får æblekagen. Den smagte rigtig godt.
                                                       

Ingen kommentarer:

Send en kommentar